workshop portret fase I

14, 21 en 28 september 2019

klik hier

WORKSHOP PORTRET FASE I
3 zaterdagen waarin je volledig wordt thuisgebracht in het portret schilderen.

Je begint met het leggen van een gedegen basis door middel van het klassieke portret toegankelijk te krijgen. Dit doen we doormiddel van een duidelijk opgezet stappenmodel dat het portret in verhouding en anatomy begrijpelijk en toegankelijk maakt.
Elke les wordt prettig opgezet met continue begeleiding, vele demonstraties en natuurlijk ruime aanbod in het oefenen en proberen van de aangeboden leerstof. Dit wordt afgewisseld met een overheerlijke lunch, koffie en thee en heerlijk bonbons.

nieuw voor cursisten

toegang tot veel naslagwerk over schilderkunst

klik hier

toegang tot veel informatie over techniek en materie in de schilderkunst
Door de jaren heen is er veel op papier gezet om de cursussen en workshops van de nodige informatie te voorzien. Ook vanuit de vragen van cursisten is er inmiddels een flinke basis aan naslagwerk ontstaan over techniek, materiaal en hoe men te werk kan gaan bij verschillende invalshoeken.
Vanuit het idee dat cursisten ieder moment toegang zouden moeten hebben tot deze informatie is er besloten om een aparte database te maken waar men van gebruik kan maken.
De voorwaarde om hiervan gebruik te maken is dat men minimaal 1 jaar lessen heeft  gevolgt bij schildercursus arnhem of dit heeft gedaan.